Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään Hämeen Sanomien blogeja. Tämä on ensimmäinen artikkelisi, jonka olemme luoneet sinulle valmiiksi. Voit muokata sitä tai poistaa sen ja aloittaa omien artikkeliesi kirjoittamisen!

2 kommenttia artikkeliin “Moikka maailma!”
 1. Hei, tämä on kommentti.
  Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla linkki, jonka avulla voit halutessasi muokata sitä tai poistaa sen.

 2. Jaako Wirtanen sanoo:

  300 000 euroa on Iisakille pikku raha, varsinkin kun se ei ole häneltä itseltään pois.
  Mitä järkeä on panna kaupungin rahoja huu-haa hankkeeseen, jonka toteuttamisesta ei ole mitään takeita?

  Ensin kaupungin lahjattomille päättäjille uskoteltiin korkeaa ja komeaa maamerkkiä, jopa Euroopan suurin autotaloa, mutta lopulta luvattiin toteuttaa 2-kerroksinen pytinki ja nyt senkin kanssa on suuria ongelmia.

  Puheet ja lupaukset olivat suuria ja mm. Iisakki uskoi kaiken. Hesten on toinen kokematon , joka siihen uskoi ja uskoo vieläkin.

  Iisakki uskoo vieläkin hankkeeseen ja on mennyt tyhmyyttään, jopa yrityksen hallitukseen! Kun lupamaksua ei ”muotovirheen” takia maksettu, niin lasku pantiin uudelleen ja näin saatiin vempuloitua lisää maksuaikaa.

  Jos maksua ei tule, niin Iisakki lupasi erota yhtiön hallituksesta. Hän ei kuitenkaan luvannut erota omasta virastaan, jos hanke ei onnistu ja kaupungin 300 000 euroa katoavat kuin pissa lumeen, kuten yleisesti aavistellaan.
  Toisaalta yhtiö maksaa laskun kaupungin omilla rahoilla, ei omillaan!!

  Koska yhdelläkään kaupungin päättäjällä ei taidollisia- tai älyllisiä edellytyksiä pärjätä näiden taitavien ja liukkaiden liikemiesten kanssa, niin olisi parasta pitää näpit visusti erossa tämän kaltaista hankkeista.

  Vasta kun bisneksen aloittajalla on esittää hankkeeseen riittävästi OMAA rahaa ja myös pankkitakuu, niin asian ymmärtää veronmaksajien kannalta.

Jätä kommentti

css.php